با سلام خدمت همراهان عزیز و همیشگی مجله ماه سرا در این مقاله می خواهیم درباره جوش ها و خارش های بارداری و انواع درمان آن که باید هر بانویی بارداری بداند! نکات جذابی را بیان کنیم با ما همراه باشید.
بارداری:
یکی از شیرین ترین لحظه هایی که هر بانویی در دنیا تجربه می کند.دوران شیرین و جذاب بارداری است.امکان دارد این دوران در عین شیرینی و نشاط مشکلات کوچکی هم داشته باشد.در اینجا درباره جوش ها و خارش های بارداری و انواع درمان آن که باید هر بانویی بارداری بداند!نکات جذاب و شنیدنی بیان می شود،خالی از لطف نیست تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
نگرانی و شکایت خانم ها در دوران بارداری:
همانطور که میدانید در دوران بارداری یکی از نگرانیها و شکایتهای خانمها خارشهای پوستی میباشد که بعضاً عوارض آنها تا سالیان سال میماند. این موضوع باعث نگرانی در خانم ها میشود.
آیا نسخه های سنتی برای درمان جوش های بارداری کافی است؟
از آنجایی که همیشه مادرها و مادربزرگ ها نسخههای خاص خود را دارند و اکثراً باعث می شوند که خانمهای باردار به متخصص مراجعه نکنند و با دستورالعمل های اطرافیان اقدام به درمان کنند.
بررسی انواع جوش های بارداری:
حال در اینجا میخواهیم خارش ها و جوش های دوران بارداری را بیشتر مورد بررسی قرار دهیم. جوشها به صورت دانه های ریز قرمز رنگی هستند که به هم پیوسته و شکل کهیر و شاخه ای را به خود میگیرد.و در قسمت های صورت ،گونه ها،بینی، و دور شکم بیشتر نمایان می شود.
تراکم جوش ها بیشتر در کدام قسمت است؟
این جوش ها بیشتر در طرف شکم و قسمتهای ابتدایی ران و سینه ها ظاهر می شوند و معمولاً پا و دست را درگیر نمی کند.
این جوش بیشتر در چه نوع پوست هایی بروز می کند؟
این بیماری بیشتر در زنانی که پوستی سفید رنگ تر دارند و زایمان اول هستند بیشتر اتفاق میافتد در خانم هایی که چند قلو باردار هستند و یا جنین پسر دارند این احتمال بیشتر می باشد.
علت اصلی خارش ها و جوش ها در بارداری چیست؟
علت این خارش ها و جوش ها در بارداری چیست ؟ محققان در این باره هنوز علت خاصی را کشف نکرده اند و این عامل همچنان ناشناخته و مجهول باقی مانده است اما معمولاً در اواخر بارداری این پدیده بیشتر بروز می کند.
آیا این جوش ها فقط در دوران بارداری بروز می کند؟
البته این در مواردی هم ممکن است که بعد از زایمان این دانه ها به سراغ شما بیایند و این دانه ها تاثیر بدی روی بارداری و جنین ندارند.
شباهت جوش های بارداری به بیماری های دیگر:
از آنجایی که ممکن است این بیماری با بیماریهای دیگر اشتباه گرفته شود و عارضه ای خطرناک ایجاد کند در این مورد حتما باید با پزشک متخصص در تماس باشید و از او مشورت بگیرید و از خود درمانی های خانوادگی بپرهیزید.
آیا جای جوش ها و ترک ها بعد از زایمان برطرف می شود؟
بله این نوع خارش ها و جوش ها معمولاً چند روز پس از زایمان و با خارج شدن جنین از بدن از بین می رود اما در تعداد کمی از خانم ها تا چند هفته بعد از زایمان ادامه دارد اما در نهایت از بین میرود.
چه هنگام وجود جوش ها و خارش ها خطرناک است؟
اگر بعد از یکماه خارش ها از بین نروند، حتماً باید با پزشک متخصص مشورت شود.
لوسیون درمانی:
درمان این خارش و جوش های پوستی با لوسیونهای پوستی انجام میشود ولی آنهایی که توسط پزشک بسته به نوع حساسیت و شدت خارش و جوش ها برای شما در نظر گرفته می شود توجه داشته باشید.
مصرف خودسرانه لوسیون ممنوع:
به صورت خودسرانه از لوسیون استفاده نکنید چرا که ممکن است نوع شدیدتری از این خارش ها که برای ما ناشناخته باشد و در صورت هزینه بالا توانایی درمان آن را نداشته باشید پس بنابراین برای اطمینان بیشتر با پزشک صحبت کنید توجه داشته باشید.
مرطوب کننده های شناخته شده که مناسب جای جوش ها می باشد کدام است؟
که مرطوب کننده ها و چرب کننده ها و روغن فیروز و وازلین میتوانند تاثیر خوبی روی این جوشها داشته باشند و خارش آنها را آنها را التیام ببخشند.
پوست مرطوب:
از خشک شدن پوست حتماً جلوگیری کنید که خشکی پوست باعث خارش بیشتر خواهد شد. برای جلوگیری از این عوارض باید مدام پوستتان مرطوب شود.از مرطوب کننده استفاده نمایید.
روش های محو شدن ترک های پوستی:
برای جلوگیری از به جا ماندن خط های ناشی از خاراندن پوست می توانید از یک اسفند تازه استفاده کنید،که باعث شود جای جوش خارش روی پوست شما نماند چون میتوانید اسفند خشک و زبر را به آرامی روی محل خارج بکشید، تا از شرخارش خلاص شوید.بشرطیکه به بدن خود آسیب نزنید.
گفتار پایانی:
در این مقاله سعی شد در مورد جوش هاو خارش های دوران بارداری نکاتی بیان شد تا با به کار گیری این نکات بتوانید دوران شیرین و جالبی را تجربه کنید.و بهترین لحظات را داشته باشید.
منبع:نی نی سایت