علت داغ شدن و گزگز و مور مور یا سوزش پا چیست؟مراقبت و درمان پاها
علت داغ شدن و گزگز و مور مور یا سوزش پا چیست؟مراقبت و درمان پاها

علت داغ شدن و گزگز و مور مور یا سوزش پا چیست؟مراقبت و درمان پاها

سلام عزیزان دراین مقاله می خواهیم درباره علت داغ شدن و گزگز و مور مور یا سوزش پا چیست؟مراقبت و درمان پاها

نکاتی را بیان کنیم،با ما همراه باشید.

علت داغ شدن و گزگز و مور مور یا سوزش پا چیست؟

داغ شدن کف پا که با نام های مور مور شدن پا.یا احساس خارش پا و خارش ساق پا و داغی کف پا،

هم عنوان می شود، علامتی است که بیماران زیادی با شک به آن به پزشکان مختلف مراجعه می کنند.

و اغلب آنرا علائم چربی خون بالا مرتبط می کنند.

چربی خون:

اما معمولا خواب رفتن انگشتان خصوصا داغ شدن کف پا به علت عوارض چربی خون بالا نیست.

متاسفانه حتی در قشر درمان جامعه پزشکی شایع شده که علت خواب رفتن دست و پا را به عنوان یکی از علائم بارز چربی خون بالا یا کم خونی مرتبط می کنند.

علت خواب رفتن پا:

درحالیکه شایع ترین علت خواب رفتن پا درگیری عصب می باشد،دلیل  داغ شدن کف پا یا جدی تراز کاهش صرفا یک ماده غذایی یا فقط یک چربی بالا می باشد.علت داغ شدن و گزگز و مور مور یا سوزش پا چیست؟مراقبت و درمان پاها

علائم خواب رفتن پا:

بعضی بیماران ممکن است ،علائم درگیری عصب را به صورت بی حسی شدن انگشت پا و خارشکف پا یا حتی خارش ساق پاذکر کنند.

اما همه ااین علائم مربوط به طیف های گسترده علائم درگیری عصب می باشد و علت خواب رفتن دست و پا و علت خارش کف پا را باید در مشکلات اعصاب و عضلات جستجو کرد.

علت سوزش کف پا:

سوزن سوزن شدن کف پا اغلب بیماران را تحریک به بررسی و درمان از نظر بیماری های مختلف طبی می کند.و اغلب بیمارانی که احساس سوزن سوزن شدن پا دارند به دنبال آزمایش چربی بالاو…می روند.

اغلب به سختی قبول می کنند ،سوزن سوزن شدن کف پا و گزگز کف پا اغلب نشانه مشکل در عصب در نقطه ای بسیار دورتر را به سختی قبول می کنند.

سوزن سوزن شدن کف پا و گز گز کف پا اغلب نشانه مشکل در عصب و بیماری هایی که موجب درگیری عصب می شوند می باشدو نیاز به توجه و درمان دارد.

درمان:

داروهای گیاهی برای سوزش پا اغلب صرفا تسکینی می باشندو  درمان اساسی نیستند.

علت مور مور شدن کف پا:

علت مور مور شدن کف پا فراتر از یک گرفتگی کوچک در پا می باشدو باید بررسی جدی شود.مهمترین تست برای کسانی که می خواهند،بدانند سوزش کف پا نشانه چیست؟تست نوار عصب و عضله درجه اول وتست قند خون و کارکردتیروئید در مرحله دوم می باشد.

در درمان علت مور مور شدن پاها و گزگز کف پا نیاز به همکاری بیمارو رعایت صد در صدی مسائل ارگونومیک می باشد.

علت داغ شدن کف پاها چیست؟

علت گرم شدن کف پا اغلب به دلیل تحریک و درگیری در ریشه های عصبی حاصل می شود،که شایعترین آن در گیری ریشه های کمری در پاها به علت دیسک یا آرتروز ستون فقرات می باشد،و نکته جالب این است که بیماراندرد کمر خود را خصوصا در موارد مزمن ذکر نمی کنند و حتی بعد از اثبات آن با کمک تست های تشخیصی باز هم باور آن است که علت گرم شدن کف پا و علت مور مور شدن کف پای آنها مشکلی در کمر و یا لگن آنها می باشد.

سیاتیک:

در عمده بیمارانی که می پرسند علت داغ شدن کف پاچیست؟بعد از بررسی های وسیع درگیری های گسترده و تحریکات دیسک کمر یا ریشه های سیاتیک می یابیم،که بیماران در مقطعی از زندگی خود با آن مواجه بوده اند،اما در حال حاضر عوارض آنرا به صورت درگیری عصب و حس داغی کف پا و خواب رفتگی در پاها حس می کنندو گاهی حتی برعکس به صورت حس سرد شدن در پاها را عنوان می کنند.

این بیماران در صورتیکه به صورت دقیق و کامل تشخیص داده شوند با روش های نوین طب فیزیکی و بدون درمان های جراحی می توان به آنها کمک کرد.

علت های شایع داغی کف پا:

ازجمله علت های شایع داغی کف پا و حس سوزش کف پا و خواب رفتگی کف پابیماری دیابت می باشد.که به حد شدیدیا طولانی باشد که موجب نوروپاتی دیابتی بشود.

این بیماری به کمک تست عصب و عضله قابل تشخیص می باشد،می تواند علت داغ شدن پا و احساس خواب رفتگی در پا بشوداما کمترممکن است همزمان موجب ایجاد درد پا بشود.

موارد نادر:

موارد نادر تری هم ممکن است موجب داغی کف پا و حس سوزن شدن پا بشوندخصوصا مواردی که بتواند عصب را تحت تاثیر قرار دهدکمبود ویتامین های گروهB خصوصاB1 و گاهی B6 که گاه بعد از جراحی های معده ایجاد می شود.

البته در این مواردحس داغی و گزگز و مور مور کف پابسیار جزئی است.

یک دلیل داغ شدن کف پا که نادر تر است ممکن است درگیری های تیروئیدو خصوصا کم کاری آن باشد که در شرایطی طول بکشدو ایجاد اختلال در سرعت هدایت عصب و نوروپاتی بکند می تواند حس گرم شدن کف پا و گزگز و مور مور پا و خواب رفتگی پا و حتی ضعف عضلات دست و پا ایجاد کند.

خستگی:

گاهی خستگی و گرفتگی می توانند ناشی از اختلالات کف پا مانند صافی کف پا و یا درگیری نقاط ماشه ای به علت ایستادن طولانی باشد.

بلایی که با پوشیدن کفش پاشنه بلند سر خودتان می آورید:

وقتی کفش پاشنه بلند میپوشید، بدن مجبور میشود به نحوی تعادلش را حفظ کند.نتیجه اینکه کمر عقب می رود و تراز لگن و ستون فقرات تغییر میکند در نتیجه در آینده دچار درد لگن شدید میشوید.

زانوها:

با پوشیدن کفش پاشنه دار وزن بدن به برجستگی جلوی کف پا منتقل میشود این مسأله باعث می شود زانوها برای حفظ تعادل بدن جلو بیایند، در نتیجه فشار اضافه روی زانو می آید که منجر به آرتروز میشود.

ستون فقرات:

ستون فقرات انحنای بیش از اندازه ای پیدا می کند و تراز آن تغییر می کند.

انحراف شست پا:

کفش پاشنه بلند نوک تیز انگشتان پا را در فضایی بسیار تنگ به هم می فشرد که باعث می شود شست پا به سمت انگشت دوم خم شود و برآمدگی کنار آن ظاهر شود

تاندونیت آشیل:

پوشیدن کفش پاشنه بلند میتواند باعث محدود شدن حرکت و قدرت مفصل های مچ پا شود.

انگشت چکشی:

وقتی انگشت های پا به هم فشرده می شوند.

  • میخچه و پینه
  • نورومای مورتون
  • فاسئیت پلانتار

مراقبت و نگهداری از پاها:

بیشتر از ۷۰ هزار عصب در انتهای هر پا وجود دارد به همین دلیل است که بسیاری از بیماری‌ها از کف پا درمان می شود.

ماساژکف پا:

سعی کنید هر شب کف‌پا روغن زیتون ماساژ دهید این کار درد بدن را کاهش می‌دهد پوست را با طراوت می‌کند، سالخوردگی و التهاب را کم از عفونت جلوگیری میکند.

منبع :مجله ماه سرا

درباره‌ی فاطمه

فاطمه اربابی هستم کارشناس حقوق علاقمند به کامپیوتر و دنیای آموزش در فضای مجازی و اینترنت، در حال حاضر مشغول به محتوا نویسی و وبمستری هستم.

حتما ببینید

کاشت ناخن به روش دیپینگ و فواید دیپینگ برای ناخن

کاشت ناخن به روش دیپینگ و فواید دیپینگ برای ناخن

دیپینگ و فواید آن برای ناخن : تا به حال در مورد روش های کاشت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *